Algemene voorwaarden

We zorgen ervoor dat we gezonde slangen verkopen. Er is geen slang die zal worden verkocht voordat deze goed groeit. De slangen hebben ook minstens vijf opeenvolgende keren gegeten zonder enige voedselweigering op dode prooi. We stellen alleen slangen te koop als we denken dat ze klaar zijn om verkocht te worden. Alle slangen die we hebben en verkopen hebben het juiste geslacht, hoewel dit geen garantie biedt. Controleer altijd het geslacht van de slang en neem contact met ons op als we een fout hebben gemaakt. We komen dan met een goede oplossing.

Een gekochte slang zal niet meer terug worden genomen, dit is om onze collectie te beschermen tegen besmettelijke ziekten.

Als blijkt dat er een probleem is met de aangekochte slang, zijn we beschikbaar om u te ondersteunen. Als u niet tevreden bent met de aangekochte slang, neem dan contact met ons op binnen 48 uur na afhaling of levering.

Alle prijzen zijn gebaseerd op de marktwaarde. Neem contact met ons op als een slang welke door ons wordt aangebonden waarbij de prijs hoger is dan de huidige marktwaarde.

Alle beschikbare slangen kunnen worden gereserveerd. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op om te reserveren. We zullen zo snel mogelijk antwoorden en u van meer informatie verstrekken. Voor reservering is een niet-terugbetaalbare aanbetaling van 20% van de totale prijs nodig, zodat we weten dat u een serieuze koper bent. De overige 80% wordt betaald wanneer de slang wordt opgehaald.

Wij kunnen wereldwijd verzenden. Wij garanderen dat de dieren levend aankomen. Wanneer een slang toch dood is bij aankomst dan ontvang je de volledige prijs van de slang terug, niet de verzendkosten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Als u wilt dat de slang wordt verzonden, hebben we het volledige bedrag nodig voordat deze wordt verzonden.

Wanneer u reserveert, kan niemand, behalve u, deze specifieke slang kopen. Wij accepteren betalingen per bank, PayPal en contant. Wanneer het geld op een van onze rekeningen staat, nemen wij contact met u op dat de reservering is gevalideerd. Wanneer u niet op de plaats en het tijdstip van de overeenkomst verschijnt, wordt de reservering geannuleerd en betalen wij uw aanbetaling niet terug. U kunt de reservering altijd annuleren, maar de aanbetaling wordt niet terugbetaald.

Haakneusslang - Anaconda

Pin It on Pinterest